(1) αναθεώρηση

Προϊόν: EX10280513

|

Μοντέλο: WIE_CW_01

Τοίχος αναρρίχησης γάτας 9 τεμαχίων - αιώρα γάτας - ξύστρα - 3 ράφια γάτας - γέφυρα γάτας

Σε έκπτωση
139,00 € 169,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
2%
136,22 €
5+
4%
133,44 €
10+
6%
130,66 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Wiesenfield
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευρύχωρα - τα σκαλοπάτια γάτας έχουν διαστάσεις 29,5 x 22,5 cm, ενώ η αιώρα γάτας 41 x 30 cm παρέχει στα κατοικίδια ζώα χώρο για να απλωθούν με άνεση.
  • Στιβαρό - τα τρία σκαλοπάτια γάτας, η αιώρα γάτας και άλλα στοιχεία, τα οποία τοποθετούνται ξεχωριστά με βίδες, μπορούν να αντέξουν βάρος έως και 10 kg το καθένα.
  • Υγιεινή - με ράφια για γάτες, γέφυρα για γάτες, σπηλιά 37 x 37 x 30 cm, ξύστρα 44 x 8 cm και άνετο κρεβάτι τοίχου, παρέχετε στις γάτες σας ατελείωτες ευκαιρίες για αναρρίχηση, άλματα και ξεκούραση και προάγετε έτσι την υγεία των κατοικίδιων ζώων σας.
  • Διεγερτικό - εμπλουτίστε την περιοχή των γατών σας με το πλαίσιο αναρρίχησης για γάτες ή επεκτείνετε μικρά δωμάτια αξιοποιώντας τον κάθετο χώρο
  • Ασφαλές - όλα τα μέρη του πλαισίου αναρρίχησης για γάτες είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ξύλο και καλυμμένα με βελούδο και σιζάλ, διασφαλίζοντας ότι όλα τα στοιχεία παρέχουν ασφαλή άλματα και μαλακή προσγείωση
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Niels Thrane πριν από 4 μήνες

Καλός τοίχος αναρρίχησης

Γρήγορη και εύκολη παραγγελία και παράδοση. Ο τοίχος αναρρίχησης είναι πολύ ωραίος, με καλές μετρήσεις, για μια μεγάλη γάτα😺 Λίγο δύσκολο να τοποθετηθεί στον τοίχο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο👍

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Μοριοσανίδες
σιζάλ
Βελούδινο
Χρώμα
Κρέμα
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
0 x 0 x 0 cm
Βάρος
0 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
57 x 44 x 45 cm
Βάρος αποστολής
14.2 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Τοίχος αναρρίχησης γάτας WIE_CW_01
  • 3 βήματα γάτας
  • Σπήλαιο
  • Γέφυρα γάτας
  • Ξυστό
  • Ράμπα από σισάλ
  • Κάθισμα γάτας
  • Αιώρα γάτας
  • Υλικά συναρμολόγησης

Περιγραφή προϊόντος

Δημιουργικά έπιπλα γάτας: ξύλινος τοίχος αναρρίχησης γάτας 9 τεμαχίων

Δημιουργήστε μια γατίσια φρενίτιδα με τον τοίχο αναρρίχησης για γάτες 9 τμημάτων από την Wiesenfield! Οι τετράποδοι φίλοι σας μπορούν να ανέβουν με τα σκαλοπάτια γάτας σε μεγάλα ύψη για να επιβλέπουν την περιοχή τους. Η επίτοιχη παιδική χαρά για γάτες περιλαμβάνει τρία ράφια για γάτες, μια σπηλιά, μια γέφυρα για γάτες, μια ξύστρα, μια ράμπα από σιζάλ, μια άνετη αιώρα για γάτες και ένα κάθισμα για γάτες. Όλα τα στοιχεία μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν ξεχωριστά σε έναν τοίχο. Στο κρεβάτι τοίχου για γάτες, ο αιλουροειδής σύντροφός σας μπορεί να κοιμάται ήσυχα ή να παρακολουθεί τι συμβαίνει κάτω. Ή ο τετράποδος φίλος μπορεί να αποσυρθεί στην ευρύχωρη σπηλιά 37 x 37 x 30 cm.

Αιώρα γάτας και σκάλες γάτας από την Wiesenfield για υγιείς γατούλες

Οι γάτες λατρεύουν την άσκηση. Προωθήστε τα φυσικά ένστικτα αναρρίχησης των κατοικίδιων ζώων σας και δώστε ποικιλία στη ζωή τους με την αιώρα τοίχου και τη σκάλα γάτας. Είτε ως σημείο εστίασης για τα κοινά σας παιχνίδια, είτε ως μια διαδρομή εμποδίων γύρω από την οποία το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να σκαρφαλώσει ανεξάρτητα, τα σκαλοπάτια προάγουν την ισορροπία και την καλή υγεία της γάτας σας. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και εγκαταστήστε τα τρία ράφια γάτας σε αποστάσεις της επιλογής σας, δημιουργώντας μια σκάλα προς ένα ντουλάπι ή μια βολική αιώρα από πάνω. Τα ζώα σας αρέσκονται επίσης να χρησιμοποιούν το περιτυλιγμένο με σιζάλ ξύστρα για να σκαρφαλώνουν ή να τεντώνονται. Έχετε μπαλκόνι για γάτες; Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη γέφυρα γάτας και τα ράφια γάτας στο κιγκλίδωμα ή στον τοίχο, ώστε ο γούνινος φίλος σας να μπορεί να ανεβαίνει με ασφάλεια και να παρακολουθεί τα πουλιά, να ακούει τη φύση και να παίρνει καθαρό αέρα.

Μεγάλες περιπέτειες σε μικρούς χώρους: δείτε τις γατούλες να πηδούν από χαρά στο πλαίσιο αναρρίχησης για γάτες

Το σπίτι σας είναι μικρότερο; Στη συνέχεια, αξιοποιήστε τον κάθετο χώρο σας με την επίτοιχη παιδική χαρά για γάτες, η οποία παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στους αγαπημένους σας τετράποδους φίλους. Τα σκαλοπάτια γάτας, η σπηλιά, η αιώρα γάτας και άλλα στοιχεία μπορούν να αντέξουν βάρος 10 kg το καθένα. Τα στοιχεία είναι κατασκευασμένα από ξύλο και καλύπτονται επιπλέον με μαλακό βελούδο που εμποδίζει την ολίσθηση των ποδιών και εξασφαλίζει ότι οι γάτες σας πηδούν με ασφάλεια από σκαλοπάτι σε σκαλοπάτι. Η αιώρα τοίχου έχει συνολικές διαστάσεις 41 x 30 cm και προσκαλεί τα γατάκια να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν στη μαλακή επιφάνειά της.

Βαθμολογίες & κριτικές

5.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 4 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

Καλός τοίχος αναρρίχησης

Γρήγορη και εύκολη παραγγελία και παράδοση. Ο τοίχος αναρρίχησης είναι πολύ ωραίος, με καλές μετρήσεις, για μια μεγάλη γάτα😺 Λίγο δύσκολο να τοποθετηθεί στον τοίχο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο👍

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας