(1) αναθεώρηση

Προϊόν: EX10090437

|

Μοντέλο: HT-HECTOR-120A

Βενζινοκίνητος τεμαχιστής ξύλου σε ρυμουλκούμενο - 15 PS - 100 mm

Σε έκπτωση
1.949,00 € 2.064,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
1.851,55 €
5+
10%
1.754,10 €
10+
15%
1.656,65 €
Επιστροφή στο απόθεμα σύντομα
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
hillvert
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Κινητό - εύκολη μεταφορά χάρη στο ρυμουλκούμενο με δύο μεγάλες, φουσκωτές ρόδες καθώς και σε ένα σύνδεσμο ρυμουλκούμενου.
  • Ισχυρός - βενζινοκινητήρας 15 ίππων με ταχύτητα κοπής 3600 στροφών ανά λεπτό τεμαχίζει κλαδιά με διάμετρο έως και 100 mm
  • Ευέλικτη - η ρυθμιζόμενη χοάνη εκτίναξης είναι ευθυγραμμισμένη προς τα εμπρός, η μεγάλη χοάνη τροφοδοσίας εξασφαλίζει εύκολη πλήρωση
  • Το ανθεκτικό ρυθμιζόμενο ρεζερβουάρ βενζίνης 6,5 λίτρων επιτρέπει αδιάλειπτη εργασία για 1 ώρα και 15 λεπτά
  • Σταθερό - το στοιχείο στήριξης παρέχει μια ασφαλή βάση για τη στιβαρή χαλύβδινη κατασκευή
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Krzysztof πέρσι

Εξαιρετική και γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα συσκευής - ξερά κλαδιά 80-110 χιλ. (πεύκο, φουντουκιά) στριμωγμένα σαν γάτα με ποντίκι! Σας ευχαριστούμε για την πολύ επιτυχημένη συναλλαγή 😀

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ατσάλι
Σίδερο
Χρώμα
Μπλε
Μέγεθος τροχού [mm]
400 x 160
Μέγεθος χοάνης [mm]
168 x 264
Ηλεκτρικός
Ηλεκτρικός ανελκυστήρας
Τύπος καυσίμου
90, 92
Ονομαστική ταχύτητα περιστροφής [rpm]
3600
Ισχύς κινητήρα [hp]
15
Ταχύτητα λεπίδων [παραβ./λεπτό]
3600
Τύπος κινητήρα
Μονοκύλινδρος, 4χρονος, αερόψυκτος, OHV
Ύψος λαβής [cm]
140
Τύπος ιμάντα κίνησης
ιμάντας B813
Μέγιστη. διάμετρος κοπής [mm]
100
Λειτουργία εκκίνησης/διακοπής
Ναι
Ηχητική ισχύς
120 dB
Χωρητικότητα κινητήρα
420 cm³
Κατανάλωση καυσίμου
4.65 l/h
Χωρητικότητα δεξαμενής λαδιού
1.1 l
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου
6.5 l
Απόσταση μεταξύ της συσκευής ελέγχου και της γείωσης
120 cm
Μέγιστη διάμετρος τεμαχισμένων κλαδιών στη χοάνη φόρτωσης
100 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
160 x 55 x 170 cm
Βάρος
245 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
114.5 x 80 x 116 cm
Βάρος αποστολής
274 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Βενζινοκίνητος τεμαχιστής ξύλου HT-HECTOR-120A
  • Οδηγίες λειτουργίας

Περιγραφή προϊόντος

Τεμαχίστε τα κλαδέματα του κήπου σας με τον βενζινοκίνητο τεμαχιστή ξύλου από την hillvert

Θέλετε να περιποιηθείτε τους θάμνους, τους φράχτες ή τα δέντρα σας; Αλλά πού θα τοποθετήσετε τα κομμένα κλαδέματα; Η hillvert σας παρέχει τον βενζινοκίνητο τεμαχιστή HT-HECTOR-120A, ο οποίος αποτελεί τη βέλτιστη λύση για τις ανάγκες της κηπουρικής σας και μειώνει τον όγκο των απορριμμάτων του κήπου σας κατά 70 έως 80%. Χρησιμοποιήστε το ψιλοκομμένο χώμα για κομποστοποίηση ή για την κάλυψη κολοκυθιών, κολοκυθιών ή άλλων παρτεριών.

Το κινητό κλαδοτεμαχιστικό κήπου σε ρυμουλκούμενο

Ο ισχυρός τετράχρονος κινητήρας του βενζινοκίνητου τεμαχιστή κήπου με 15 HP μπορεί να τεμαχίσει ακόμη και κλαδιά και κλαδέματα με διάμετρο έως και 100 mm μέσω της μεγάλης χοάνης τροφοδοσίας. Μπορείτε επίσης να τεμαχίσετε φύλλα ή μοσχεύματα λουλουδιών γρήγορα και αποτελεσματικά. Για μια άνετη στάση εργασίας, η χοάνη εκτίναξης βρίσκεται απέναντι από τη χοάνη τροφοδοσίας. Η εκτίναξη είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να μπορείτε εύκολα να συλλέγετε το τεμαχισμένο υλικό σε σακούλα ή καροτσάκι.
Ενεργοποιήστε τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα 15 του τεμαχιστή ξύλου με ένα καλώδιο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πειστεί από τις αυξημένες τιμές απόδοσης με ταχύτητα κοπής 3600 στροφές ανά λεπτό. Με κατανάλωση 4,65 l/h, ο τεμαχιστής κήπου αποδεικνύεται ιδιαίτερα οικονομικός. Η δεξαμενή καυσίμου χωράει συνολικά 6,5 λίτρα, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε με τον βενζινοκίνητο τεμαχιστή για περισσότερο από 1 ώρα και 15 λεπτά χωρίς διακοπή.
Η στιβαρή χαλύβδινη κατασκευή αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανθεκτική και στιβαρή, ώστε να μπορείτε να υποβάλλετε τον καταστροφέα σε μεγάλη καταπόνηση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οι λεπίδες, κατασκευασμένες από σκληρυμένο ατσάλι, λειτουργούν εξίσου αξιόπιστα. Για την ασφάλειά σας, ο καταστροφέας είναι εξοπλισμένος με διακόπτη εκκίνησης/διακοπής.

Στο ανθεκτικό ρυμουλκούμενο με τους δύο μεγάλους, γεμάτους αέρα τροχούς, μπορείτε να μεταφέρετε τον επαγγελματικό καταστροφέα γρήγορα και άνετα με τη βοήθεια ενός κοτσαδόρου. Για μεγαλύτερες αποστάσεις, χρησιμοποιήστε τον κοτσαδόρο ρυμουλκούμενου για το τρακτέρ σας. Στον προορισμό σας, τοποθετήστε τον καταστροφέα κήπου με ασφάλεια στα στοιχεία στήριξης.

Συμβουλές:

  • Κατά τον τεμαχισμό, φοράτε προστατευτικά για τα μάτια και γάντια!
  • Προσέξτε τον αγωγό απόρριψης. Αυτό θα πρέπει να είναι δωρεάν. Εάν, για παράδειγμα, ο σάκος συλλογής είναι γεμάτος, μπορεί να προκληθεί εμπλοκή στη συσκευή!
  • Η διάμετρος του τεμαχισμένου υλικού δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 mm!
  • Ποτέ μην πιάνετε το χέρι σας στον τεμαχιστή!

Ανταλλακτικά και σέρβις από μία μόνο πηγή!

Η εξυπηρέτηση είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι' αυτό και παρέχουμε στους πελάτες μας ανταλλακτικά ακόμη και χρόνια μετά την αγορά. Σε περίπτωση βλάβης, το εσωτερικό μας συνεργείο θα πραγματοποιήσει τις επισκευές γρήγορα και εύκολα σύμφωνα με τους όρους εγγύησης. Εφαρμόζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας κατά την ανάπτυξη των επώνυμων προϊόντων μας. Το όφελός σας: προϊόντα πρώτης κατηγορίας με τα οποία μπορείτε να εργάζεστε αξιόπιστα για χρόνια.

Καλέστε την αρμόδια τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης και απλά καλέστε μας. Ή στείλτε μας e-mail, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει!

Βαθμολογίες & κριτικές

5.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Εξαιρετική και γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα συσκευής - ξερά κλαδιά 80-110 χιλ. (πεύκο, φουντουκιά) στριμωγμένα σαν γάτα με ποντίκι! Σας ευχαριστούμε για την πολύ επιτυχημένη συναλλαγή 😀

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας