Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10040778

|

Μοντέλο: PHY_MC01

Τραπέζι καρφιών - κλειδώσιμο - λευκό / χρυσό - 2 συρτάρια - στήριγμα χεριών

Σε έκπτωση
389,00 € 415,82 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
369,55 €
5+
10%
350,10 €
10+
15%
330,65 €
Εκτός αποθέματος
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
physa
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Κομψό - το τραπέζι νυχιών εντυπωσιάζει με τον κομψό και διακριτικό σχεδιασμό του σε λευκό χρώμα με χρυσές πινελιές
  • Κλειδώσιμο - στο κλειδώσιμο συρτάρι του τραπεζιού μανικιούρ, μπορείτε να προστατεύσετε προσωπικά ή πολύτιμα υλικά από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
  • Πρακτικό - με 2 συρτάρια και 8 ράφια, έχετε τα υλικά εργασίας σας πάντα σε απόσταση αναπνοής, ενώ οι πελάτες σας απολαμβάνουν μέγιστη άνεση χάρη στο στήριγμα χεριών.
  • Ευρύχωρο - ο σταθμός καρφιών διαθέτει μεγάλη, ανθεκτική επιφάνεια τραπεζιού και παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης στα ράφια.
  • Υγιεινή - με λείες επιφάνειες και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, το τραπέζι μανικιούρ εξασφαλίζει πάντα καθαρό χώρο εργασίας
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
MDF
Χρώμα
Χρυσός
άσπρο
Ανεμιστήρας
Όχι
Τροχοί
Όχι
Μαξιλάρια
Ναι
Κλειδαριά ασφαλείας
Ναι
Οινοπνευματοποιός ποτοποιίας
Όχι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Αριθμός συρταριών
2
Αριθμός ραφιών
8 Pc
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
142.3 x 73.6 x 112 cm
Βάρος
53.46 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
172.5 x 158.5 x 39 cm
Βάρος αποστολής
58.58 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Πίνακας καρφιών PHY_MC01

Περιγραφή προϊόντος

Το τέλειο τραπέζι για καρφιά με κλειδωμένο συρτάρι

Υποδεχτείτε θερμά τους πελάτες σας στο στούντιο νυχιών, στο σπα ή στο σαλόνι ομορφιάς με το επαγγελματικό και κομψό τραπέζι νυχιών της physa. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολύτιμα αντικείμενα στο συρτάρι με δυνατότητα κλειδώματος για να αποτρέψετε την πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση. Τα προσεγμένα πρόσθετα και η κομψή εμφάνιση του τραπεζιού μανικιούρ εντυπωσιάζουν τόσο αισθητικά όσο και πρακτικά. Το περιλαμβανόμενο στήριγμα χεριών εξασφαλίζει απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια του μανικιούρ.

Πετύχετε την υπεροχή στην υγεία και την ομορφιά με το τραπέζι μανικιούρ physa

Με τη διακριτική λευκή απόχρωση και τις χρυσές λαβές και πόδια, το τραπέζι νυχιών γίνεται ένα κομψό σημείο εστίασης στο σαλόνι σας. Η μεγάλη επιφάνεια του τραπεζιού παρέχει άφθονο χώρο για άνετη εργασία. Τα 2 συρτάρια και τα 8 ράφια σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε όλα τα σκεύη με τάξη και να δημιουργείτε πάντα μια τακτοποιημένη και υγιεινή εντύπωση. Από το κλασικό μανικιούρ μέχρι τη μοντελοποίηση νυχιών και τις εργασίες γραφείου, το τραπέζι του στούντιο νυχιών αποδεικνύεται ευέλικτο στην εφαρμογή.
Τα 8 κομψά πόδια εξασφαλίζουν σταθερότητα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν σε μια αέρινη και ασήκωτη εμφάνιση. Καθρεφτίζοντας το χρώμα των λαβών, τα πόδια ολοκληρώνουν την υψηλής αισθητικής αισθητική του γραφείου νυχιών. Με τις λείες επιφάνειες και τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, ο καθαρισμός του γραφείου νυχιών είναι πανεύκολος και απαιτεί ελάχιστο χρόνο ή προσπάθεια - ιδανικό για την υγιεινή προετοιμασία του χώρου εργασίας για τον επόμενο επισκέπτη σας. Σχεδιασμένο για να αντέχει στις κακουχίες της καθημερινής χρήσης στο στούντιο, το τραπέζι τεχνικού νυχιών διαθέτει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και άψογη εμφάνιση.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας