No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10010358

|

Μοντέλο: RCWR-120

Αιωρούμενο ράφι - 120 cm

Σε έκπτωση
99,00 € 119,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
94,05 €
5+
10%
89,10 €
10+
15%
84,15 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ράφι πάχους 3,5 cm με στηρίγματα
  • Κατασκευασμένο από στιβαρό ανοξείδωτο ατσάλι
  • Σταθερή επιφάνεια αποθήκευσης
  • 120 cm μήκος και 30 cm βάθος
  • Σύγχρονος σχεδιασμός
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Με δοχεία
Όχι
Αριθμός ραφιών
1 Pc
Πάχος ραφιού
35 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
30 x 119 x 22 cm
Βάρος
4.7 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
124 x 35 x 10 cm
Βάρος αποστολής
5.1 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ράφι τοίχου RCWR-120
  • Υλικό τοποθέτησης

Περιγραφή προϊόντος

Κομψό, εξοικονόμηση χώρου και χαμηλή συντήρηση: Το ιδανικό ράφι τοίχου για τον κλάδο της εστίασης

Το ράφι τοίχου RCWR-120.2 της Royal Catering είναι ιδανικό για τη δημιουργία χώρου και την αποθήκευση αντικειμένων όπως κατσαρόλες, πιάτα και υλικά στα δύο ράφια του. Χάρη στον ευρύχωρο σχεδιασμό του (μήκος 120 cm και βάθος 30 cm), το ράφι τοίχου συμβάλλει στην εύκολη, λειτουργική και πρακτική οργάνωση κάθε κουζίνας. Η κατασκευή του επιτοίχιου ραφιού είναι απλή, καθώς το ράφι αποτελείται από τρία μόνο μέρη, επομένως μπορεί να συναρμολογηθεί εύκολα με τις βίδες που παρέχονται, το μόνο που χρειάζεται είναι να το στερεώσετε στον τοίχο. Η δομή του επιτοίχιου ραφιού είναι τόσο απλή όσο και πρακτική, καθώς οι ράγες του σκάφους μπορούν εύκολα να στερεωθούν στον τοίχο. Στη συνέχεια, τα δύο ράφια τοποθετούνται σε οποιαδήποτε απόσταση χάρη στον ρυθμιζόμενο σε ύψος σχεδιασμό. Το ράφι μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά σε κάθε φορτίο και αυτό ρυθμίζεται εύκολα. Καθώς το wallboard θα καλύψει έναν αχρησιμοποίητο τοίχο, η ελευθερία κίνησης μέσα στην κουζίνα δεν περιορίζεται και κάθε χώρος χρησιμοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα πλεονεκτήματα ενός επιτοίχιου ραφιού είναι ότι όλα τα αντικείμενα που τοποθετούνται στα ράφια είναι αμέσως έτοιμα για χρήση, σε αντίθεση με ένα επιτοίχιο ντουλάπι. Χάρη στα λοξά στηρίγματα κάτω από τις πλάκες πάχους 3,5 cm, εξασφαλίζεται μέγιστη σταθερότητα- επομένως, ακόμη και βαριά φορτία μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς προβλήματα. Ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας της πλάκας τοίχου παρέχει απλό, μοντέρνο σχεδιασμό και καθαρίζεται επίσης εύκολα, γεγονός που καθιστά το ράφι τοίχου ιδιαίτερα κατάλληλο για χώρους εστίασης.

Τα εκλεπτυσμένα έπιπλα από ανοξείδωτο ατσάλι από την ποικιλία εξοπλισμού τροφοδοσίας της Royal Catering

Το ράφι κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι εντυπωσιάζει με την κομψή κομψότητά του. Με μήκος 120 cm και βάθος 30 cm, τα ράφια παρέχουν επιπλέον χώρο χωρίς να περιορίζουν την κινητικότητά σας στην κουζίνα. Αυτό εγγυάται τη βέλτιστη χρήση του χώρου. Το ανθεκτικό ράφι αποτελείται από τρία μόνο εξαρτήματα και συναρμολογείται εύκολα και γρήγορα.
Το ράφι τοίχου κουζίνας είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό το ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας υλικό καθαρίζεται εύκολα και είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, καθιστώντας το ιδιαίτερα κατάλληλο για κουζίνες ή παρόμοιες μαγειρικές εγκαταστάσεις. Οι λοξές ακμές και τα ράφια πάχους 3,5 cm εγγυώνται κορυφαία σταθερότητα ακόμη και υπό πίεση. Επιπλέον, όλα τα αντικείμενα στο ανοιχτά σχεδιασμένο ράφι τοίχου είναι πάντα σε κοντινή απόσταση.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το όριο φορτίου του ράφι τοίχου;

Όταν είναι σωστά τοποθετημένο, το ράφι μπορεί εύκολα να αντέξει έως και 35 κιλά.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας