No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013348

|

Μοντέλο: RCBS-2400

Ηλεκτρικό πριόνι οστών - 2400 mm - 1500 W - Royal Catering

Νέο
2.249,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 6 Νοεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Για επαγγελματίες - η λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα 2400 mm του πριονιού κόκκαλων τρέχει με ταχύτητα 15 m/s για ακριβείς, καθαρές κοπές.
  • Αποδοτική κοπή - με ισχύ 1500 W και μέγιστο ύψος κοπής 330 mm, μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα μεγάλα κομμάτια κρέατος και οστών με το πριόνι κρέατος.
  • Υγιεινή - το περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι αφαιρούμενο, καθιστώντας εύκολο τον καθαρισμό και τη συντήρηση του πριονιού οστών.
  • Ασφαλές στη χρήση - ηλεκτρικό πριόνι κρέατος με διακόπτες ασφαλείας και έκτακτης ανάγκης, χειριστήρια με προστασία από πιτσιλιές, σταθερή λαβή και στιβαρή σχεδίαση
  • Πρακτικά χαρακτηριστικά - πριόνι οστών κρεοπωλείου με ενσωματωμένο σύστημα ολίσθησης, κλίμακα στην επιφάνεια εργασίας και εύκολα προσβάσιμο δοχείο απορριμμάτων
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Μεταλλικό ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
1500
Μήκος λεπίδας [mm]
2400
Ταχύτητα λεπίδας [m/s]
15
Διαστάσεις πάγκου [cm]
78 x 74
Τροχοί φρένο
Ναι
Διάμετρος κυλίνδρων
5 cm
Ταχύτητα κοπής
15 m/s
Μέγιστη. ύψος κοπής
330 mm
Αριθμός ρολών
4 Pc
Πάχος κοπής
250 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
80 x 74 x 170 cm
Βάρος
102 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
86 x 81 x 138 cm
Βάρος αποστολής
130 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Πριόνι οστών RCBS-2400

Περιγραφή προϊόντος

Ηλεκτρικό πριόνι οστών υψηλής ισχύος για κοπές ακριβείας

Με το ισχυρό μοτέρ των 1500 W, το ηλεκτρικό πριόνι κόκκαλων προσφέρει εξαιρετική απόδοση κοπής- ιδανικό για επαγγελματική επεξεργασία κρέατος σε κρεοπωλεία και επαγγελματικές κουζίνες. Η πριονόλαμα από ανοξείδωτο χάλυβα μήκους 2400 mm κόβει αβίαστα φρέσκο ή κατεψυγμένο κρέας και κόκαλα με ταχύτητα 15 m/s. Με μέγιστο ύψος κοπής 330 mm, αυτό το πριόνι κόκκαλων είναι ιδανικό για την επεξεργασία μεγάλων κομματιών κρέατος. Οι ενσωματωμένοι τροχοί παρέχουν μετακίνηση χωρίς προβλήματα και ευέλικτη χρήση σε πολλαπλούς χώρους εργασίας. Τα φρένα διατηρούν το πριόνι οστών σταθερά στη θέση του όταν τοποθετείται.

Το κινητό πριόνι κρέατος με έξυπνα πρόσθετα και εκτεταμένες λειτουργίες ασφαλείας

Πραγματοποιήστε κοπές ακριβείας χρησιμοποιώντας το σύστημα ολίσθησης και την κλίμακα στην επιφάνεια εργασίας 78 x 74 cm. Ένας εξωτερικά προσβάσιμος κάδος απορριμμάτων επιτρέπει τη γρήγορη και καθαρή απόρριψη των κομματιών. Το ηλεκτρικό πριόνι κρέατος πληροί επίσης τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Ένας διακόπτης ασφαλείας αποτρέπει την τυχαία εκκίνηση, ενώ το κουμπί έκτακτης ανάγκης επιτρέπει τη γρήγορη απενεργοποίηση. Ο πίνακας ελέγχου που είναι ανθεκτικός στις πιτσιλιές εξασφαλίζει ασφαλή λειτουργία σε υγρό περιβάλλον. Με τον ισχυρό σχεδιασμό του και την εργονομική λαβή, αυτό το πριόνι είναι ασφαλές και άνετο στη χρήση.

Ανοξείδωτο πριόνι οστών με αφαιρούμενα μέρη

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το περίβλημα και η λεπίδα είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στη διάβρωση - ιδανικά για απαιτητικά βιομηχανικά περιβάλλοντα. Τα καλύμματα και η τροχαλία μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, απλοποιώντας τον καθαρισμό και τη συντήρηση. Το πριόνι ταινίας κόκκαλων διαθέτει επίσης ένα εύχρηστο σύστημα σύσφιξης για γρήγορη αλλαγή λεπίδων και ερμητικά ρουλεμάν για να εμποδίζουν τη βρωμιά και τα συντρίμμια.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας