No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013416

|

Μοντέλο: RCGLSG-40/700C

Ψησταριά Lava Stone - 8 kW - 50 - 460 °C - Προπάνιο / υγραέριο / φυσικό αέριο - Royal Catering

Σε έκπτωση
Νέο
1.099,00 € 1.199,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
2%
1.077,02 €
5+
4%
1.055,04 €
10+
6%
1.033,06 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Παρασκευή 1 Νοεμβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ανθεκτικό & ελαφρύ στη συντήρηση - το σώμα και οι πόρτες του ντουλαπιού κάτω από τη σχάρα αερίου με πέτρα λάβας είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα χαμηλής συντήρησης και υγιεινής για εύκολο καθαρισμό.
  • Άφθονος αποθηκευτικός χώρος - το ευρύχωρο ντουλάπι κάτω από τη σχάρα αερίου παρέχει άφθονο χώρο για τα εργαλεία κουζίνας και τα διατηρεί χωρίς σκόνη
  • Απαλό μαγείρεμα - οι πέτρες λάβας απορροφούν και διανέμουν ομοιόμορφα τη θερμότητα σε όλη τη σχάρα αερίου
  • Σταθερό πάτημα - τα ρυθμιζόμενα σε ύψος (έως 3 cm) πόδια της σχάρας αερίου εξασφαλίζουν σταθερότητα σε ανώμαλα δάπεδα.
  • Ασφαλής στη χρήση - ο αναστολέας φλόγας και η ανάφλεξη πιεζό (με λυχνία ελέγχου) βελτιώνουν την ασφάλεια κατά τη χρήση της ψησταριάς αερίου.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος αερίου
Προπάνιο-βουτάνιο
Πιάτο ταψιού
Πλευρωτός
Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Εμαγιέ χυτοσίδηρος
Χρώμα
Γυαλιστερό ατσάλι
Ισχύς πιστολιού συγκόλλησης [kW]
8
Επιφάνεια ψησίματος [cm]
31 x 48
Εύρος θερμοκρασίας [°C]
50 ~ 460
Διαστάσεις ντουλαπιού [cm]
34 x 66 x 39
Σύνδεση αερίου
Ακροφύσιο καύσης: Ø 1,2 mm / καυστήρας πιλότος: Ø 0,25 mm
Ρύθμιση ύψους [cm]
3
Μέγιστη ισχύς
8 kW
Μέγιστη. πίεση
50 mBar
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
76 x 40 x 92.8 cm
Βάρος
56.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
48 x 80 x 109 cm
Βάρος αποστολής
71.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ψησταριά Lava Stone Grill RCGLSG-40/700C
  • Προσαρμογέας ZG 3/4" σε Ø 10 mm
  • 2 σετ ακροφυσίων καύσης

Περιγραφή προϊόντος

Στιβαρό, πρακτικό και ευέλικτο: Ψησταριά από πέτρα λάβας με ντουλάπι

Με την ψησταριά με πέτρα λάβας Royal Catering, μπορείτε να ετοιμάσετε λουκάνικα, μπέικον, μπιφτέκια, λαχανικά και τοστ σε χρόνο μηδέν! Το στιβαρό μοντέλο με πλάκα ψησίματος από χυτοσίδηρο είναι ιδανικό για τον κλάδο της εστίασης, είτε πρόκειται για ξενοδοχεία, καφετέριες, καρότσια σνακ, μπιστρό, μπαρ, εστιατόρια ή εκδηλώσεις τροφοδοσίας κάθε είδους. Κάτω από τη ραβδωτή επιφάνεια της σχάρας, υπάρχει ένα ευρύχωρο ντουλάπι για κατσαρόλες, τηγάνια και άλλα κουζινικά σκεύη, τα οποία διατηρούνται απαλλαγμένα από τη σκόνη. Μια ανοιγόμενη πόρτα ανοίγει το ντουλάπι, δίνοντάς σας γρήγορη πρόσβαση στα εργαλεία της κουζίνας σας.

Μετατρέψιμη ψησταριά αερίου με πέτρα λάβας για προπάνιο, υγραέριο ή φυσικό αέριο

Η μεγάλη επιφάνεια ψησίματος είναι ιδανική για τη γρήγορη παρασκευή σάντουιτς, μπιφτεκιών, τοστ, τορτίγιας και άλλων νόστιμων σνακ. Η πλάκα σχάρας έχει αυλακώσεις, αποθηκεύει πολύ καλά τη θερμότητα και εμποδίζει το φαγητό να κολλήσει στη σχάρα. Θα λάβετε 4 κιλά πέτρες λάβας με την παραγγελία σας. Το στρώμα από πέτρα λάβας δημιουργεί μια ομοιόμορφη επιφάνεια θέρμανσης με ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Η σχάρα επιτυγχάνει θερμοκρασίες από 50 έως 460 °C. Οι πέτρες λάβας απορροφούν και αποθηκεύουν τη θερμότητα, εξασφαλίζοντας το ήπιο και ομοιόμορφο ψήσιμο του φαγητού σας. Ξεκινάτε τη σχάρα αερίου με πέτρα λάβας χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ανάφλεξη. Το μοντέλο διαθέτει επίσης λειτουργία πιλοτικής λυχνίας. Η μονάδα είναι εργοστασιακά ρυθμισμένη για αέριο I3B/P(50), το οποίο είναι ιδανικό για πολλές επαγγελματικές κουζίνες. Η παράδοση περιλαμβάνει δύο σετ ακροφυσίων καυστήρα για τη μετατροπή της ψησταριάς αερίου σε φυσικό αέριο ή υγραέριο.

Ασφαλής και χαμηλής συντήρησης ανεξάρτητη σόμπα αερίου για επαγγελματικές κουζίνες

Τα ρυθμιζόμενου ύψους πόδια της σχάρας εξασφαλίζουν σταθερότητα σε ανώμαλο ή ανώμαλο έδαφος. Η ασφάλεια εξασφαλίζεται με την πρόληψη φλόγας-αντεπιστροφής, τις στρογγυλεμένες άκρες και το κινητό προστατευτικό πιτσιλίσματος. Το περίβλημα και οι πόρτες της ψησταριάς αερίου είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Το υλικό δεν είναι μόνο ανθεκτικό αλλά και ιδιαίτερα υγιεινό - ιδανικό για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικές κουζίνες. Οι λείες επιφάνειες εξασφαλίζουν ότι η βρωμιά δεν κολλάει, καθιστώντας τον καθαρισμό απλό. Τα φρεάτια του καυστήρα και η λεκάνη για το λίπος αφαιρούνται εύκολα για καθαρισμό.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας