Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10250794

|

Μοντέλο: UNI_EFP_03

Ηλεκτρικό τζάκι - με λειτουργία θέρμανσης - 1,8 kW - 2 επίπεδα ισχύος - μοντέρνο στυλ

Σε έκπτωση
Νέο
349,00 € 379,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
331,55 €
5+
10%
314,10 €
10+
15%
296,65 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Uniprodo
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Κομψό & έξυπνο - απολαύστε την άνεση ενός ηλεκτρικού τζακιού με ζωντανές φλόγες και προαιρετική λειτουργία θέρμανσης δύο σταδίων.
  • Ισχυρό - με ισχύ 1,8 kW και ταχύτητα αέρα 0,2 m/s, το ηλεκτρικό τζάκι θερμαίνει χώρους έως 18 m² σε θερμοκρασίες από 10 έως 30 °C.
  • Προγραμματιζόμενο - ρυθμίστε τις θερμοκρασίες για κάθε εργάσιμη ημέρα, ρυθμίστε ένα χρονοδιακόπτη από 30 λεπτά έως 9 ώρες και ενεργοποιήστε την ανίχνευση ανοίγματος παραθύρου με το ηλεκτρικό τζάκι.
  • Απλό - το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πρίζα για τη λειτουργία του ηλεκτρικού τζακιού, το οποίο μπορείτε να χειριστείτε μέσω του πίνακα ελέγχου ή του τηλεχειριστηρίου.
  • Ασφαλές - το επίτοιχο ηλεκτρικό τζάκι λειτουργεί χωρίς ανοιχτή φλόγα, χωρίς να εκπέμπει αιθάλη ή επιβλαβές μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ η κλειδαριά για παιδιά προσθέτει επιπλέον ασφάλεια.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50
Υλικό
MDF
σκληρυμένο γυαλί
Βαμμένο ατσάλι
Χρώμα
Μαύρος
Τάση [V]
230
Κατηγορία προστασίας IP
IPX0
Επίπεδα ισχύος
2
Ισχύς [W]
1800
Λειτουργίες
On/Off / Χρονοδιακόπτης / Εβδομαδιαίος προγραμματισμός / Κλείδωμα για παιδιά
Ταχύτητα αέρα [m/s]
0.2
Ρύθμιση χρόνου [min]
30 - 540
Εύρος θερμοκρασίας [°C]
10 - 30
Κατηγορία προστασίας
I
Μέγεθος δωματίου
18 m²
Καλώδιο τροφοδοσίας
1.7 m
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
21.2 x 62 x 80.3 cm
Βάρος
20.3 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
31 x 70 x 90 cm
Βάρος αποστολής
25.7 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ηλεκτρικό τζάκι UNI_EFP_03
  • Τηλεχειριστήριο

Περιγραφή προϊόντος

Χαλαρώστε δίπλα στο κομψό ηλεκτρικό τζάκι με θερμαντήρα από την Uniprodo

Επιθυμείτε την ατμόσφαιρα ενός τζακιού στο σαλόνι, το ξενοδοχείο, το καφέ ή το εστιατόριό σας; Το ηλεκτρικό τζάκι της Uniprodo παρέχει μια απλή λύση με πειστικά ρεαλιστικές φλόγες. Ταυτόχρονα, μπορείτε να ζεστάνετε χώρους έως 18 m² σε θερμοκρασίες μεταξύ 10 και 30 °C με την ηλεκτρική εστία 1,8 kW. Ο διακριτικός σχεδιασμός του παραπέμπει σε μοντέρνο στυλ, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στους χώρους σας.

Ηλεκτρικό τζάκι με πολλαπλές λειτουργίες και φιλικά προς το χρήστη χειριστήρια

Εκτός από την εξαιρετική του εμφάνιση, το τεχνητό τζάκι προσφέρει διάφορα χαρακτηριστικά: Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση του χρονοδιακόπτη για αυτόματη απενεργοποίηση, ο οποίος ρυθμίζεται από 30 λεπτά έως 9 ώρες, ή να αποθηκεύσετε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Εάν η ανίχνευση ανοιχτού παραθύρου είναι ενεργή, το επίτοιχο ηλεκτρικό τζάκι μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, βοηθώντας σας να διατηρήσετε χαμηλά τα ενεργειακά σας έξοδα. Προσαρμόστε διαισθητικά όλες τις ρυθμίσεις είτε στον πίνακα ελέγχου του τζακιού είτε μέσω του τηλεχειριστηρίου που περιλαμβάνεται.

Η εγκατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη: Μετά την τοποθέτηση, απλά συνδέστε το στην πρίζα σας. Στη συνέχεια, το ηλεκτρικό τζάκι ανάβει, προσομοιάζοντας πραγματικές φλόγες χωρίς τους κινδύνους της φωτιάς, της ενοχλητικής αιθάλης ή του επικίνδυνου μονοξειδίου του άνθρακα. Η ενσωματωμένη κλειδαριά για παιδιά αποτρέπει τυχόν αλλαγές στις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως σκληρυμένο γυαλί και λακαρισμένο ατσάλι, αυτό το ηλεκτρικό τζάκι προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής και άψογη αισθητική.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας