Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10280549

|

Μοντέλο: WIE-LV-01

Κουρτίνες από PVC - 200 x 2 mm / 50 m - πολικό PVC - μπλε/διαφανές - λείο

Νέο
159,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
10+
15%
135,15 €
Χαμηλό απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Wiesenfield
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευπροσάρμοστη - η κουρτίνα από λωρίδες PVC είναι κατάλληλη για θερμοκρασίες από -40 έως 50 °C, καθιστώντας την ιδανική για πολλές περιπτώσεις χρήσης.
  • Προσαρμογή - κόψτε τη βιομηχανική κουρτίνα με λωρίδες, η οποία έχει πλάτος 200 mm και πάχος 2 mm, στο επιθυμητό μήκος.
  • Ασφαλές - οι πλαστικές λωρίδες κουρτίνας διαθέτουν στρογγυλεμένες άκρες για να αποτρέπουν τραυματισμούς ή ζημιές κατά τη διέλευση.
  • Απλό - η κουρτίνα με σχισμές είναι μια απλή και οικονομικά αποδοτική λύση για το διαχωρισμό χώρων διαφορετικών θερμοκρασιών ή την προστασία από βροχοπτώσεις και ρύπους σε στάβλους, αποθήκες, ψυγεία ή άλλους χώρους.
  • Ημιδιαφανής - η διαφανής κουρτίνα από PVC επιτρέπει την είσοδο του φυσικού φωτός και μειώνει το κόστος φωτισμού
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
PVC
Χρώμα
Διαφανής
Μπλε
Διαστάσεις [mm]
200 x 2
Τύπος επιφάνειας
Ομαλή
Θερμοκρασία λειτουργίας [°C]
-40 - 50
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Μήκος
50 m
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
0 x 20 x 0.2 cm
Βάρος
0 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
37.5 x 20 x 37.5 cm
Βάρος αποστολής
24.95 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κουρτίνες με λωρίδες PVC WIE-LV-01

Περιγραφή προϊόντος

Απλά τέλεια: η κουρτίνα με λωρίδες PVC από την Wiesenfield

Ψάχνετε για έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο να χωρίσετε χώρους με διαφορετικές απαιτήσεις θερμοκρασίας; Θέλετε να κρατήσετε τα ζώα σας ασφαλή τόσο από το κρύο όσο και από τις βροχοπτώσεις; Ή μήπως θέλετε να αποτρέψετε την είσοδο σκόνης και βρωμιάς στο χώρο εργασίας σας; Τότε οι κουρτίνες PVC της Wiesenfield είναι μια ιδανική, οικονομική λύση! Η κουρτίνα με λωρίδες PVC, με πλάτος 200 mm και πάχος υλικού 2 mm, είναι κατάλληλη για σχεδόν κάθε εφαρμογή. Χάρη στο συνολικό μήκος των 50 μέτρων, μπορείτε να κόψετε τα πηχάκια ακριβώς στο μέγεθος που χρειάζεστε.

Κουρτίνες με λωρίδες PVC για θερμοκρασίες από -40 έως 50°C

Η διαφανής κουρτίνα από PVC με σχισμές και μπλε απόχρωση είναι κατάλληλη για θερμοκρασίες από -40 έως 50 °C. Το ανθεκτικό, εύκολο στον καθαρισμό υλικό διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες, καθιστώντας το ασφαλές για ανθρώπους, ζώα και ευαίσθητα αγαθά. Επιπλέον, η υψηλή διαφάνεια εξασφαλίζει βέλτιστες συνθήκες φωτισμού και ελαχιστοποιεί το ενεργειακό κόστος φωτισμού.

Με τις βιομηχανικές κουρτίνες λωρίδων, δημιουργείτε μια γρήγορη και χωρίς εμπόδια διέλευση για στάβλους, αποθήκες, ψυκτικές αποθήκες ή χώρους παραγωγής. Ανεξάρτητα από το αν περνούν άνθρωποι, περονοφόρα οχήματα ή ζώα, οι λωρίδες PVC κλείνουν αμέσως μετά το πέρασμα, μειώνοντας την ανταλλαγή θερμοκρασίας και αποτρέποντας τη διείσδυση σκόνης και ρύπων. Επιλέξτε την κουρτίνα με λωρίδες PVC της Wiesenfield για ποιότητα, δυνατότητα προσαρμογής και ανθεκτικότητα!

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας