Προϊόν: EX10010061
|Μοντέλο: RCG 60
Καλή ποιότητα, σε λογική τιμή. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
BLACK FRIDAY ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ
Βασισμένο σε 9 κριτικές
Καλή ποιότητα, σε λογική τιμή. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Το ψήσιμο στη σχάρα είναι τέλειο, το κρέας παραμένει ζουμερό μέσα. Δεν μπόρεσα να βρω ολοκληρωμένη λύση για το πώς να το καθαρίσω, γιατί η ατσάλινη πλάκα έχει αποχρωματιστεί. Ποια είναι η λύση σε αυτό; Ακολούθησα το εγχειρίδιο χρήσης. Είναι φυσικός ο αποχρωματισμός; Συνειδητοποίησα ότι αξίζει να το καθαρίζω όσο είναι ζεστό. Θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσα να λάβω μια ολοκληρωμένη λύση για αυτό από τον διανομέα και τον κατασκευαστή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
πολύ καλή επαγγελματική ποιότητα, ευχαριστώ για τη γρήγορη παράδοση.
Είναι όλα στον τίτλο, χρησιμοποιείται επαγγελματικά είναι πραγματικά μια καλή επιλογή.
Καλό προϊόν και ομοιόμορφη θέρμανση χάρη στη διπλή αντίσταση Το πλύσιμο είναι λίγο περίπλοκο
πολύ καλό εκτός από δύσκολο καθάρισμα γιατί από χυτοσίδηρο αντί από ανοξείδωτο ατσάλι
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Ογκώδες, το πιάτο γίνεται γρήγορα χρώμα σαν καμένο... Αλλά ποιοτικό επαγγελματικό υλικό.
προϊόν πολύ καλής επαγγελματικής ποιότητας η περιγραφή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τελικά θα ψήνουμε όλο το χρόνο ευχαριστώ Amazon για την γρήγορη παράδοση
Βασικά είμαστε ικανοποιημένοι με την πλάκα πλέγματος. Μετά το καρύκευμα, τα πρώτα λουκάνικα τηγανίστηκαν με επιτυχία. Αυτό που μας λείπει στο πιάτο είναι ο διακόπτης on/off. Το βύσμα πρέπει πάντα να τραβιέται. Επιπλέον, το προστατευτικό πιτσιλίσματος διατηρείται πολύ χαμηλά. Ως αποτέλεσμα, δύσκολα εξυπηρετεί τον σκοπό του. Το ερώτημα είναι ποιο είναι το περίπου 1 εκ. παχύ τζελ / στρώμα σιλικόνης δεν έχει απαντηθεί ακόμη.
Απάντηση από
Το λίπος στην επιφάνεια είναι ένας τύπος βαζελίνης που είναι ασφαλής για τρόφιμα και προστατεύει την πλάκα σχάρας από τη σκουριά. Αφαιρέστε το λίπος με μια ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα και, στη συνέχεια, σκουπίστε το πιάτο με μια πετσέτα κουζίνας. Εάν είναι απαραίτητο, καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια με λίγο σαπούνι πιάτων και νερό.
Η πλάκα σχάρας γίνεται μαύρη ή κίτρινη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Για να αποφύγετε τέτοιους λεκέδες, την επόμενη φορά εφαρμόστε πρώτα λάδι και αυξήστε σταδιακά τη θερμοκρασία. Για να αφαιρέσετε τους λεκέδες, καθαρίστε προσεκτικά την πλάκα σχάρας με σαπούνι πιάτων και νερό. Για τους μαύρους λεκέδες, απλώστε λίγο ξύδι στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το για 20 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα και περιμένετε άλλα 15 λεπτά. Αφαιρέστε τους λεκέδες με ένα μαξιλάρι καθαρισμού ή λεπτό γυαλόχαρτο προς την κατεύθυνση της δομής της επιφάνειας. Τέλος, καθαρίστε τον πάγκο εργασίας με νερό και στεγνώστε τον καλά. Χρησιμοποιήστε λίγο νερό ώστε να μην εισχωρήσει στη συσκευή.
Για να αποφύγετε τους λεκέδες σκουριάς, αποφύγετε υπολείμματα νερού, οξέων (όπως ξύδι, χυμό λεμονιού, σάλτσες) ή ουσιών που περιέχουν χλώριο (όπως χλωρίνη). Διατηρήστε την πλάκα σχάρας καθαρή και στεγνώστε την μετά από καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε επίσης λίγο γράσο κατάλληλο για τρόφιμα όταν δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εάν εξακολουθεί να σχηματίζεται σκουριά, μουλιάστε την πληγείσα περιοχή με λίγο νερό. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη σκουριά με χαλύβδινο βαμβάκι, ένα μαξιλάρι καθαρισμού ή λεπτό γυαλόχαρτο. Τρίβετε πάντα προς την κατεύθυνση της δομής της επιφάνειας. Τα βιομηχανικά μέσα αφαίρεσης αλάτων είναι επίσης κατάλληλα για την πλήρη αφαίρεση των λεκέδων σκουριάς. Μετά τον καθαρισμό, εξουδετερώστε τυχόν υπολείμματα οξέων με αλκαλικό καθαριστικό.