No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Προϊόν: EX10013401

|

Μοντέλο: RCGG-80/700CSG

Γκριλ αερίου - 12 kW - λείο / ραβδωτό - 50 - 300 °C - προπάνιο / υγραέριο / φυσικό αέριο - ντουλάπι βάσης - Royal Catering

Σε έκπτωση
Νέο
1.799,00 € 1.999,00 €
Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
3+
3%
1.745,03 €
5+
6%
1.691,06 €
10+
9%
1.637,09 €
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ περίπου Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Εγγυημένη χαμηλότερη τιμή
Royal Catering
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ανθεκτικό & ελαφρύ στη συντήρηση - το σώμα και οι πόρτες του ντουλαπιού κάτω από τη σχάρα αερίου είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα χαμηλής συντήρησης και υγιεινής για εύκολο καθαρισμό.
  • Άφθονος αποθηκευτικός χώρος - το ευρύχωρο ντουλάπι κάτω από τη σχάρα αερίου παρέχει άφθονο χώρο για τα εργαλεία κουζίνας και τα διατηρεί χωρίς σκόνη
  • Εύκολα μετατρέψιμη - αυτή η πλάκα σχάρας αερίου έρχεται προρυθμισμένη για προπάνιο, αλλά περιλαμβάνει ακροφύσια καυστήρα για μετατροπή σε υγραέριο και φυσικό αέριο.
  • Σταθερό πάτημα - τα ρυθμιζόμενα σε ύψος (έως 3 cm) πόδια της σχάρας αερίου εξασφαλίζουν σταθερότητα σε ανώμαλα δάπεδα.
  • Ασφαλής στη χρήση - ο αναστολέας φλόγας και η ηλεκτρική ανάφλεξη (με λυχνία ελέγχου) βελτιώνουν την ασφάλεια κατά τη χρήση της σχάρας αερίου.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος αερίου
Προπάνιο-βουτάνιο
Πιάτο ταψιού
Ραβδωτό + Επίπεδο
Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Επιχρωμιωμένο ατσάλι
Χρώμα
Γυαλιστερό ατσάλι
Ισχύς πιστολιού συγκόλλησης [kW]
2 x 6
Διαστάσεις ντουλαπιού [cm]
74 x 66 x 39
Ρύθμιση ποδιών [mm]
30
Διαστάσεις της πλάκας σχάρας [cm]
73,5 x 55 x 1,6
Μέγιστη ισχύς
12 kW
Μέγιστη. πίεση
50 mBar
Δίσκος σταγόνων
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
74 x 80 x 93 cm
Βάρος
99 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
83 x 88 x 98 cm
Βάρος αποστολής
125 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Γκριλ αερίου με βασικό ντουλάπι RCGG-80/700CSG
  • Προσαρμογέας ZG 3/4" σε Ø 10 mm
  • 2 σετ ακροφυσίων καύσης

Περιγραφή προϊόντος

Η ανθεκτική και ευέλικτη σχάρα αερίου με λείες και ραβδωτές επιφάνειες μαγειρέματος

Με τη σχάρα αερίου Royal Catering, μπορείτε να ετοιμάσετε λουκάνικα, μπέικον, μπιφτέκια, λαχανικά και τοστ σε χρόνο μηδέν! Το στιβαρό μοντέλο με πλάκα σχάρας από χρωμιωμένο ατσάλι είναι ιδανικό για τον κλάδο της εστίασης, είτε πρόκειται για ξενοδοχεία, καφετέριες, καρότσια σνακ, μπιστρό, μπαρ, εστιατόρια ή εκδηλώσεις τροφοδοσίας κάθε είδους. Κάτω από την εν μέρει λεία, εν μέρει ραβδωτή επιφάνεια σχάρας, υπάρχει ένα ευρύχωρο ντουλάπι για κατσαρόλες, τηγάνια και άλλο εξοπλισμό κουζίνας, που τα κρατάει απαλλαγμένα από τη σκόνη. Μπορείτε να το ανοίξετε μέσω δύο αρθρωτών πορτών και να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα υλικά εργασίας σας.

Εύκαμπτη πλάκα σχάρας αερίου, συμβατή με προπάνιο, υγραέριο ή φυσικό αέριο

Η μεγάλη επιφάνεια ψησίματος είναι ιδανική για τη γρήγορη παρασκευή σάντουιτς, μπιφτεκιών, τοστ, τορτίγιας και άλλων νόστιμων σνακ. Η πλάκα γκριλ αερίου επιτυγχάνει θερμοκρασίες από 50 έως 300°C, τις οποίες μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια χρησιμοποιώντας έναν περιστροφικό επιλογέα. Ξεκινάτε το ταψί με ηλεκτρική ανάφλεξη. Το μοντέλο διαθέτει επίσης λειτουργία πιλοτικής λυχνίας. Η μονάδα είναι εργοστασιακά ρυθμισμένη για αέριο I3B/P(50), το οποίο είναι ιδανικό για πολλές επαγγελματικές κουζίνες. Το πακέτο περιλαμβάνει δύο σετ ακροφυσίων καυστήρα για τη μετατροπή της σχάρας σε φυσικό αέριο ή υγραέριο.

Το ασφαλές και χαμηλής συντήρησης ηλεκτρικό ταψί για επαγγελματικές κουζίνες

Τα ρυθμιζόμενου ύψους πόδια της σχάρας εξασφαλίζουν σταθερότητα σε ανώμαλο ή ανώμαλο έδαφος. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν σύστημα αποτροπής φλόγας-αντεπιστροφής, στρογγυλεμένες άκρες, ενσωματωμένο απορροφητήρα και προστατευτικό πιτσιλίσματος. Το περίβλημα και οι πόρτες του ντουλαπιού είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Το υλικό δεν είναι μόνο ανθεκτικό αλλά και ιδιαίτερα υγιεινό - ιδανικό για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικές κουζίνες. Οι λείες επιφάνειες εξασφαλίζουν ότι η βρωμιά δεν κολλάει, καθιστώντας τον καθαρισμό απλό. Απλά αφαιρέστε το δίσκο λίπους για εύκολο καθαρισμό.

Βαθμολογίες & κριτικές

Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας